MALMÖ. I Malmö igen för första gången på ett tag. Knatade ner till träningen på plan 7, kramades lite med journalistskrået på plats, tvingade KVP-Larsson att ställa upp på en intervju och såg Tobias Sana och Anders Christiansen skjuta frisparkar så dåliga att jag inte kunde låta bli att kommentera dem.

– Jävlar vilka frisparkar du skjuter, sa jag till Christiansen när han knatade av träningen med bollnätet i högsta hugg.
– Du tycker det va, svarade dansken och skrattade.

HUR dåliga de var?

Vi lämnar det vid att det här var två av de bättre.

Då tid till skrivblogg inte direkt funnits så tänkte jag testa mig på en så kallad ”wikegårdare”. För er som är obekanta med idrotten ishockey så är det alltså rätt och slätt en videoblogg. Vlogg… kanske kidsen säger?

Om ni kämpar igenom den kan ni belöna er själva med bildkavalkaden som kommer under.

En gata i stan. Malmöhimmeln. Inte himmelsblå direkt.

Presskårens spexigaste pjucks.

Lasse Nielsen pratar hjärnskakning med mediaUPPBÅDET.