• Publicerat 4 maj, 2014
  • Skrivet av Gustav Gelin
  • 1 Kommentar

Två och en halv timmar till matchstart på Nya Söderstadion nu.
Hammarby möter ett Värnamo som hittills är obesegrat, vilket väl säger en del om den galna Superettan-serie som nu är inne på sin femte omgång för denna säsong.
Jag hoppas på en ordentlig revansch efter det bittra nederlaget uppe i Sundsvall i onsdags. Ett Hammarby som för matchen, som spelar som ett lag tillsammans och som kan hålla hög press och kanske allra viktigast hålla stabiliteten i försvarsspelet över hela banan.
Haddad är den enda som saknas i truppen. Jag utgår ifrån att Pablo startar på topp med Kennedy släpade bakom och skulle gärna vilja se Erik bredvid Johan som sittande mittfältare.

Jag är faktiskt rejält nervös. Det känns lite som en av de där tidiga matcherna som pekar ut riktlinjen för hela säsongen. Vinner vi i kväll så kan vi gå upp på andraplats (eller tredje om Giffarna slår Assyriska). Förlorar vi så är vi inne i den där negativa spiralen som vi till varje pris skulle undvika i år också.

13 500 biljetter sålda. Det haglar och är söndagskväll dock, så en hel del säsongare lär nog stanna hemma tyvärr. Men vi borde bli runt 12 000 på läktarna åtminstone. Det är en bra siffra, men för att vi ska bli några tusen fler framöver så krävs det att Bajen ger oss hopp.

Jag är på plats om en timme exakt och kränger Supportrarnas Matchprogram som vanligt. Köp det, stötta matchprogrammet och lägg några tjugor i tifohinkarna också till våra hårt slitande ultras!
Efter matchen sänder vi Eftersnack med Bara Bajen. Lyssna gärna här!

Kämpa Hammarby!
Forza Bajen!


Gustav Gelin


"Har skrikit mig hes på Söderstadion sen 1983. Ser Hammarby borta som hemma och är en obotlig romantiker. Anser att supportrar får sporten att leva och att en schysst glidtackling är det vackraste som finns."

Twitter: @gustavgelin
Mejl: gustav.gelin@fotbolldirekt.se