Tiden går fort. Det är redan drygt tre år sedan som Hammarby värvade Luke Rodgers.

En floppvärvning av närmast historiska mått i Bajenkretsar. Han blev klar den 9 juli 2013. Den 23 oktober samma år stod det klart Rodgers lämnat klubben.

Sex matcher varav tre inhopp och noll mål i superettan av engelsmannen, som bara ett par år tidigare hade bildat anfallspar med Thierry Henry i New York Red Bulls.

Det var allt annat än imponerande på planen, och det fick han höra. Och han drog sig inte för att svara besvikna supportrar på stökigt manér på sociala medier.

Rodgers har nu fyllt 34 år, och han tycks ha trappat ned i fotbollskarriären efter avskedet från Bajen. Efter två säsonger i Forest Green Rovers i Conference (motsvarande femtedivisionen i England) så återfinns han sedan ett år tillbaka i Sutton Coldfield Town FC, hemmahörande än längre ned.

Sutton Coldfield Town spelar i Northern Premier League Premier Division. Har vi räknat rätt så skulle det motsvara division 7 i England (tre steg under de fyra proffsligorna Premier League, Championship, League One och League Two). Enligt Wikipedia så gjorde Rodgers tolv matcher och fem mål förra säsongen.

I år har de hunnit spela två matcher och spelat bägge oavgjort, enligt Soccerway. På Sutton Coldfields hemsida finns Rodgers omnämnd i premiären hemma mot Whitby Town (1-1), då han hade en målchans i första halvleken, men inget mål från den förre Bajenstrikern. Publiksiffran uppgick till 78 betalande åskådare.

Sutton Coldfield följde upp med 1-1 borta mot Coalville Town i tisdags, men hur det gick för Rodgers där vet vi inte. Någon matchrapport finns inte ute på nätet.