ELITEFOOTBALL

Dags för årets största händelse i den europeiska fotbollen, EM-slutspelet i Fotboll i Frankrike. Och vill du ha stenkoll på alla trupper, vem som är den kvicke nummer 4 i Ungerns lag och hur många mål gjorde egentligen André-Pierre Gignac i sitt mexikanska klubblag senaste säsongen? Och hur gammal är egentligen Spaniens förbundskapten? Vi ger er allt och lite till på våra EM-sidor.

Om du tar tröttnat på kvällsdrakarnas ouppdaterade spelartrupper i deras så kallade ”biblar” som du betalat dyrt för och ”varför inte just den spelaren med?” Det är slut med det nu. Vi uppdaterar trupperna så fort det sker en förändring så att dom alltid är up to date med den senaste spelarstatistiken.

Här är den enda länk ni behöver under detta EM för att hålla er up to date och få senaste info om det är någon ny spelare ni ”upptäckt” under mästerskapet. Kanske är det en rumän som stått för ett fint dribblingsnummer eller så vill du bara kolla vad en stjärnspelare i något av dom största lagen presterat under säsongen i klubblaget.

EM-sajten på Elitefootball.com

Men det pågår ju också en ”fotbollsvärld” utanför mästerskapet, där ett transferfönster öppnar i mitten av juli och där lagen redan nu förlänger och kontrakterar spelare och som vi förstås har stenkoll på hos elitefootball.com, där du får dom senaste övergångarna och kontraktsförlängningarna.

Mycket nöje!