ELITEFOOTBALL

Säsongen 2015 har precis avslutats men vi blickar redan nu framåt 2016 år säsong och presenterar från och med idag hur dom allsvenska- och superettalagens trupper ser ut just nu. Vilka lag är nästan klara redan nu och vilka klubbars sportchefer kommer att få jobba hårt det kommande året? Kolla in själva här:

Allsvenskan 2016

Superettan 2016

Vi uppdaterar trupperna så fort en övergång kommer till vår kännedom så ni kan själva se hur ert favoritlags spelartrupp växer eller minskar i takt med att övergångarna blir klara.

Notera att vissa lag kanske har fler spelare kontrakterade än vad vi känner till, då vi endast listat spelare som vi definitivt vet har kontrakt över 2016 års säsong ber därför om överseende om någon eller några spelare saknas.
Är det några spelare ni vet har kontrakt och som vi saknar, var inte rädda för att skicka ett mail till elitefootball@elitefootball.com Vi strävar såklart efter att ha så uppdaterade trupper det bara går.

Vi kommer senare under hösten att fortsätta med division I-serierna när dessa blir helt spikade.