PROFFSKOLLEN. Hur gick det för de svenska spelarna utomlands i helgen? Kolla in nedan. John Guidetti drog till sig rubriker i skotska ligan i helgen. Men faktum är att han är i skuggan av en annan svensk när det gäller målskyttet

Brann förlorade med 0-4 borta mot Odd. Demir bänkad under hela matchen.

Markus Jonsson, Brann, 5/0
Nya skadeproblem håller Jonsson borta från spel för tillfället.

Jakob Orlov, Brann 24/8
Brann förlorade med 0-4 borta mot Odd. Orlov spelade hela matchen men var skapligt anonym. 3/10 i betyg av VG.

David Myrestam, Haugesund 21/0
Inledde på avbytarbänken mot Sogndal (förlust 1-4). Fick hoppa in i den 82:a minuten.

Maic Sema, Haugesund 21/8
Haugesund förlorade med 1-4 mot Sogndal. Sema gjorde dock lagets mål som betydde 1-1 nästan precis vid halvtidsvilan. Byttes ut sista 20 minuterna.

Pontus Engblom, Haugesund 7/1
Kvar på skadelistan hos Haugesund.

Johan Andersson, Lilleström 21/0
Lilleström mötte Stabaek på bortaplan och förlorade med 0-2. Johan Andersson spelade hela matchen utan att stå ut från mängden. Tilldelades betyget 5/10 av VG.

Mattias Moström, Molde 22/2
Tillbaka i startelvan och spelade hela matchen när Molde vann med 2-1 mot Bodö/Glimt 5/10 i betyg av VG.

Daniel Örlund, Rosenborg 9/0, 3 hållna nollor
Alexander Lund Hansens skada gör att Örlund får fortsätta vakta målet hos Rosenborg och i helgen kom säsongens tredje nolla för den tidigare AIK-målvakten. Rosenborg besegrade Ålesund med klara 3-0. VG valde att betygsätta honom med betyget 5/10.

Mikael Dorsin, Rosenborg 20/1
Spelade hela matchen när Rosenborg vann med 3-0 mot Ålesund. Stabil insats av svensken som tilldelades betyget 5/10 av VG.

Edier Frejd, Sandnes Ulf 17/0
Tillbaka i startelvan efter skadekänningen och spelade hela matchen när Sandnes Ulf vann med 2-1 mot Vålerengen. 4/10 i betyg av VG.

Emil Johansson, Sandnes Ulf 0/0
Skadeproblem stoppar alltjämt Johansson från spel.

Anel Raskaj, Sandnes Ulf 22/0
Tillbaka från avstängning och spelade snudd på hela matchen mot Vålerengen (seger 2-1) men fick vara med om ett så kallat taktiskt byte i den sista matchminuten. 5/10 i betyg av VG.

Tom Söderberg, Sogndal 7/1
Skadekänning gjorde att Söderberg tvingades stå över matchen mot Haugesund (seger 4-1).

Rasmus Lindkvist, Vålerengen 21/4
Spelade hela matchen när Vålerengen förlorade med 1-2 mot Sandnes Ulf. 4/10 blev betyget hos VG.

Daniel Arnefjord, Ålesund 24/2
Fanns med från start mot Rosenborg (förlust 0-3). Arnefjord hade dock ingen av sina mer lyckade eftermiddagar. Blev utbytt i den 58:e minuten och hann också dra på sig en varning. 3/10 i betyg av VG.

Mikael Dyrestam, Ålesund 8/0
Fick inleda på avbytarbänken mot Rosenborg men var den som löste av Arnefjord i den 58:e minuten. 4/10 i betyg hos VG.

Christopher Mbamba, Alta 6/1
Avstängd efter varningen mot Sandefjord senast (förlust 0-3).

Mattias Pedersen, Baerum 22/1
Fortsätter spela 90 minutersmatcher för Baerum. Så var det också i helgen mot Strömmen (oavgjort 1-1).

Viktor Adebahr, Ull/Kisa 10/0, Ham-Kam 15/0
Ull/Kisa fortsätter rada upp förluster. I helgen blev det 0-5 mot Tromsö. Adebahr spelade från start men utgick redan i 24:e minuten på grund av skada.

Joakim Wrele, Hödd 20/0
Bänkad på nytt från start när Hödd mötte Hönefoss på bortaplan och vann med 4-1. Fick dock hoppa in i den 78:e minuten.

Liridon Kalludra, Kristiansund 25/8
Får vänta ett tag till på att nå upp i tvåsiffrigt antal mål denna säsong. Spelade hela matchen när Kristiansund spelade 2-2 borta mot Mjöndalen men höll sig utanför målprotokollet.

Conny Månsson, Kristiansund 16/0, 5 hållna nollor
Fick släppa in ett snöpligt mål i den sista matchminuten när Kristiansund spelade 2-2 borta mot Mjöndalen.

Andreas Haglund, Mjöndalen 3/1
Ingen Haglund synlig i matchtruppen mot Kristiansund (oavgjort 2-2).

Samuel Dirscher, Strömmen 4/0, 0 hållna nollor
Målvaktsreserv när Strömmen spelade 1-1 mot Baerum.

Benny Lekström, Tromsö 25/0, 12 hållna nollor
Dussinet fullt med nollor för Lekström när Tromsö vann med 5-0 mot Ull/Kisa.

DANMARK

Michael Almebäck, Bröndby 0/0
Platsar inte hos Bröndby för tillfället. Helt utanför matchtruppen och får tillsvidare hålla till godo med spel i reservlaget.

Johan Elmander, Bröndby 5/1
Spelade från start men byttes ut efter en dryg timmes spel mot Esbjerg (oavgjort 2-2).

Robin Söder, Esbjerg 4/2
Spelade från start men blev utbytt i den 87:e minuten när laget spelade 2-2 mot Bröndby.

Johan Wiland, FC Köpenhamn 0/0, 0 hållna nollor
Får finna sig i att vara reservmålvakt hos FCK just nu. Fick inte heller vakta målet mot SönderjyskE (oavgjort 1-1).

Mikael Antonsson, FC Köpenhamn 7/0
Spelade hela matchen när FCK spelade 1-1 borta mot SönderjyskE.

Pierre Bengtsson, FC Köpenhamn 8/0
FCK spelade 1-1 mot SönderjyskE. Bengtsson spelade hela matchen i lagets försvar.

Alexander Kacaniklic, FC Köpenhamn 3/1 (utlånad från Fulham 1/0)
Första målet för sin nya klubb när FCK spelade 1-1 borta mot SönderjyskE. Hans mål betydde 1-1 och gjordes i den 57:e minuten.

Per Nilsson, FC Köpenhamn 6/0
Skadeproblem stoppar Nilsson från spel just nu.

Petter Andersson, Midtjylland 5/1
Tillbaka i startelvan efter ryggproblemen när Midtjylland mötte Vestsjälland och vann med 1-0. Andersson byttes ut under slutkvarten.

Kristoffer Olsson, Midtjylland 1/0
Helt utanför matchtruppen mot Vestsjälland.

David Moberg Karlsson, Nordsjälland 3/0
Får fortfarande nöja sig med en plats på avbytarbänken hos Nordsjälland (seger 2-1). Byttes in i den 78:e minuten.

Joe Sise, Nordsjälland 0/0
Rehabiliterar den skada som hållit honom borta från spel i nästan två säsonger.

Mikael Ishak, Randers 6/1
Randers spelade 0-0 mot Ålborg i helgen. Ishak spelade hela matchen.

Karl-Johan Johnsson, Randers 9/0, 5 hållna nollor
Fortsätter rada upp nollor för Randers. Den tredje i följd när laget spelade 0-0 mot Ålborg.

Viktor Lundberg, Randers 9/3
Spelade från start mot Ålborg men blev utbytt under slutkvarten mot Ålborg.

Rasmus Jönsson, Ålborg 0/0
Har nyligen påbörjat full träning efter ljumskoperationen men väntas inte göra comeback förrän i oktober enligt bold.dk.

Max Mölder, AB Köpenhamn 10/0
Tredje mållösa matchen i följd för ABK när laget förlorade med 0-4 mot Roskilde. Mölder spelade från start och hela matchen.

Linus R. Olsson, AB Köpenhamn 9/3
Har inte fått målskyttet att lossna och ABK noterade sin tredje match i följd utan mål när laget förlorade med 0-4 mot Roskilde.

Mikael Rynell, Fredericia 8/0
Rynell var uttagen i bruttotruppen mot Brönshöj men fanns sedan inte med när det blev dags för match.

Ken Fagerberg, Vendsyssel 10/4
Målivern har mattats för Fagerberg som lämnade ytterligare en match utan tillverkat mål när Vendsyssel förlorade med 0-1 mot Viborg. Hann också dra på sig ett gult kort innan matchen blåstes av för full tid.

FINLAND

David Carlsson, FF Jaro 23/1
Jaro förlorade med 0-4 mot Lahti. Carlsson bänkad från start och blev kvar på densamma matchtiden ut.

Admir Catovic, KuPS 27/6
Catovic spelade hela matchen när KuPS förlorade med 1-3 mot IFK Mariehamn.

Simon Nurme, IFK Mariehamn 11/0, 3 hållna nollor
Nära fjärde nollan för säsongen när IFK Mariehamn mötte KuPS. Släppte dock in ett mål vid ledning 3-0 i den 79:e minuten. Matchen slutade 3-1.

Bobbie Friberg da Cruz, IFK Mariehamn 30/0
Spelade hela matchen förra helgen när IFK Mariehamn besegrade Inter Åbo med 2-0. Även i onsdags mot SJK (oavgjort 2-2) blev det 90 minuter för Friberg da Cruz. Mot HJK i helgen spelade Friberg da Cruz på nytt 90 minuter.

Josef Ibrahim, IFK Mariehamn 11/1
Spelade från start men blev utbytt efter en timmes spel mot KuPS (seger 3-1).

Robin Östlind, IFK Mariehamn 8/0
90 nya minuter på avbytarbänken för Östlind för andra matchen i följd.

Jonathan Fhager Karlsson, HIFK 23/4
Skadekänning höll honom borta från matchen mot Viikingit (seger 3-0).

ISLAND

Isak Nylén, IBV 1/0
Satt hela matchen på avbytarbänken mot Keflavik (förlust 0-2).

Jonas Sandqvist, Keflavik, 17/0, 4 hållna nollor
Fjärde nollan för säsongen för Sandqvist när laget vann med 2-0 borta mot IBV.

Billy Berntsson, Valur 10/0
Fortsätter rada upp 90-minutersmatcher för Valur. 90 nya minuter i helgen när laget förlorade med 1-4 mot FH efter att ha rasat ihop fullständigt i den andra halvleken.

Lucas Ohlander, Valur 6/0
Skadeproblem stoppar Ohlander från spel just nu.

BELGIEN

Astrit Ajdarevic, Standard Liege 4/1
Skadeproblem stoppar Ajdarevic från spel just nu.

HOLLAND

Tobias Sana, Ajax 0/0
Skada håller honom borta från spel både hos Ajax och hos B-laget Jong Ajax.

Mattias Johansson, AZ Alkmaar 6/1
Första målet för säsongen för Johansson och han gjorde det i den 67:e minuten efter att ha hoppat in i halvtid när Alkmaar när vann med 3-2 borta mot Ado den Haag.

Viktor Elm, AZ Alkmaar 5/0
Helt utanför matchtruppen mot Ado den Haag (seger 3-2)

Muamer Tankovic, AZ Alkmaar 6/2
Efter att ha varit bofast i startelvan under inledningen av säsongen fick Tankovic sitta hela matchen på avbytarbänken mot Ado den Haag. Har problem med en fot, vilket gör att han tvingas tacka nej till landslagsspel.

Rasmus Lindgren, Groningen 6/0
Tillbaka från avstängning och spelade hela matchen mot Willem II.

Dino Islamovic, Groningen 4/0
Fortsätter få göra korta inhopp hos Groningen. Mot Willem II (seger 1-0) blev det ett inhopp på tio minuter.

Kristoffer Nordfeldt, Heerenveen 7/0, 3 hållna nollor
Säsongens tredje nolla när Nordfeldt inte släppte in något mål när Heerenveen vann med 1-0 mot PSV.

Viktor Noring, Heerenveen 0/0, 0 hållna nollor
Platsar för tillfället inte hos Heerenveen.

Sam Larsson, Heerenveen, 2/1
Knäskada stoppar Larsson från spel just nu.

Denni Avdic, Heracles 3/1, utlånad från AZ Alkmaar 0/0
Även Avdic har en knäskada som stoppar honom från spel för tillfället.

Rasmus Bengtsson, Twente 6/0
Äntligen en 90 minutersmatch för Bengtsson för sitt Twente när laget mötte Utrecht och vann med 3-1.

Isak Ssewankambo, NAC Breda 7/0
2-5 blev det för Breda mot Ajax. Ssewankambo spelade från start för Breda men byttes ut med dryga kvarten kvar.

Oscar Hiljemark, PSV Eindhoven 5/0
En höftskada stoppar honom från spel långt in i december månad.

Kristoffer Peterson, Utrecht 3/0
Bänkad från start och blev kvar på bänken under hela matchen mot Twente (förlust 1-3).

Samuel Armenteros, Willem II 3/1 (utlånad från Anderlecht 0/0)
Willem II förlorade med 0-1 Groningen. Armenteros från start och spelade hela matchen.

Kevin Kabran, Den Bosch 8/0
Kabran från start när Den Bosch förlorade med 1-5 mot Jong PSV. Kabran spelade dock bara 17 minuter, då han sedan utgick på grund av skada.

Joel Qwiberg, Den Bosch 0/0
Får alltjämt vänta på debuten för sin nya klubb.

ENGLAND

Sebastian Larsson, Sunderland 6/1
Sunderland spelade 0-0 mot Swansea. Larsson spelade hela matchen.

Jonas Olsson, West Bromwich 4/0
Utanför matchtruppen också i helgen mot Burnley och har nu varit petad två matcher i följd men det räcker ändå för att bli uttagen i Erik Hamréns VM-kvaltrupp.

Marcus Olsson, Blackburn 8/0
Blackburn spelade 2-2 mot Watford i helgen. Olsson spelade hela matchen och låg också bakom lagets reduceringsmål till 1-2 precis i inledningen av den andra halvleken.

Mathias Ranégie, Millwall 5/0 (Utlånad från Watford 0/0)
Nöter på i Millwall, där han var bänkad från start mot Huddersfield (förlust 1-2) men fick hoppa in sista kvarten och drog också på sig ett gult kort.

Martin Olsson, Norwich 5/1
Spelade från start och hela matchen när Norwich vann med 3-1 borta mot Blackpool.

Joel Ekstrand, Watford 7/0
Bänkad från start men inbytt under dom sista tre minuterna i 2-2-matchen mot Blackburn.

SKOTTLAND

John Guidetti, Celtic 3/2 (Utlånad från Manchester C 0/0)
Celtic vann borta St Mirren med 2-1 efter två mål av Guidetti. Det första var ett riktigt ”brunkarmål” och det andra var på ett ganska billigt agerande från motståndarmålvakten som släppte in bollen mellan benen men alla mål räknas… Guidetti gjorde sitt andra mål i den 63:e minuten. Tre minuter senare byttes han ut.

Mikael Lustig, Celtic 1/0
Utanför Celtics matchtrupp mot St Mirren men kan däremot glädja sig åt en uttagning i Erik Hamréns VM-kvaltrupp mot Ryssland och Liechtenstein.

Osman Sow, Hearts 6/5
Hearts och Sow fortsätter att ösa in mål. Två nya mål från svensken när Hearts vann med klara 5-0 mot Livingston.

TYSKLAND

Jiloan Hamad, Hoffenheim 0/0
Får vänta på säsongsdebuten i Bundesliga.

Branimir Hrgota, Borussia Mönchengladbach 6/0
Fortsatt bänkad från start mot Mönchengladbach. I onsdags fick han dock hoppa in under matchens sista 15 minuter mot Hamburger SV (seger 1-0). Däremot var han tillbaka från start i helgen mot Paderborn (seger 2-0) och det var Hrgota som spelade fram Patrick Herrmann till dennes 1-0 i den åttonde minuten. Utbytt i den 84:e minuten.

Oscar Wendt, Borussia Mönchengladbach 4/0
Bänkad under hela matchen mot Hamburger SV i onsdags. Däremot spel i 90 minuter i helgens match mot Paderbon.

FRANKRIKE

Zlatan Ibrahimovic, Paris SG 5/5
PSG vann med 2-0 borta mot Caen i veckan och i helgen blev det 1-1 mot Toulouse. Men inget spel för Ibrahimovic, då hälskadan fortsätter att stoppa honom från spel.

Niklas Hult, Nice 8/0
Fick nöta bänk från start i onsdags när Nice mötte Lille. Byttes in med kvarten kvar men hann inte göra något större avtryck i matchbilden. Tillbaka i startelvan i helgen när Nice vann med 1-0 borta mot Monaco. Hult spelade hela matchen och drog dessutom på sig ett gult kort i den 29:e minuten.

Ola Toivonen, Rennes 8/3
Rennes förlorade med 0-3 mot Toulouse i veckan. Toivonen spelade hela matchen i Rennes anfall. Även i helgen blev det spel från start men då bara i en timme innan han byttes ut i matchen mot Bordeaux (förlust 1-2)

SPANIEN
Daniel Larsson, Granada 0/0
En fotskada stoppar Larsson från att säsongsdebutera.

PORTUGAL

Victor Nilsson-Lindelöf, Benfica II 7/0
Inget spel för Benficas andralag den senaste helgen.

ITALIEN

Joakim Olausson, Atalanta 0/0
Tränar med laget men har ännu inte fått chansen i A-laget denna säsong. Har tidigare uttryckt sitt missnöje över sin situation i klubben.

Albin Ekdal, Cagliari 5/3
I onsdags spelade Cagliari mot Torino och förlorade med 1-2. Ekdal spelade hela matchen. I helgen passade han sedan på att göra sitt livs bästa match i Serie A när Cagliari mötte Inter på bortaplan. Efter att Pablo Osvaldo utjämnat till 1-1 för Inter i den 18:e minuten klev Ekdal in i handlingen och utförde ett äkta hattrick med tre mål från 29:e till 44:e minuten. Spelade hela matchen mot Inter.

Sebastian Eriksson, Cagliari 0/0
Får vänta på säsongsdebuten efter dom skadeproblem han haft.

Robin Quaison, Palermo 2/0
I veckan mötte Palermo Napoli och spelade 3-3. Quaison satt hela matchen på avbytarbänken. På måndagskvällen mötte Palermo Lazio och då fick Quaison mer speltid. Han byttes in i den 83:e minuten.

Alexander Farnerud, Torino 0/0
Tränar med laget efter sin korsbandsskada men är ännu inte riktigt redo för en comeback.

Pontus Jansson, Torino 0/0
Får vänta på debuten för Torino. I veckan mot Cagliari och i helgen mot Fiorentina blev det till att se på matcherna från avbytarbänken utan att få hoppa in.

Melker Hallberg, Udinese 0/0
Satt hela matchen på avbytarbänken mot Lazio i veckan. Inte heller blev det något spel mot Parma i helgen.

Erik Friberg, Bologna 0/0
Inte ens registrerad i Bolognas matchtrupp.

Filip Pivkovski, Novara 0/0
Får vänta på säsongsdebuten hos Novara.

SCHWEIZ

Dusan Djuric, Aarau 4/1
0-0 mot Zürich blev för Aarau. Djuric satt på avbytarbänken från start men fick hoppa in i den 63:e minuten. I helgen mot Grasshoppers blev det förlust med 1-2. Djuric från start och spelade hela matchen. Fick titta på domarens gula kort i den 87:e minuten.

Behrang Safari, Basel 8/0
I onsdags blev det 3-1 mot Vaduz. Safari spelade hela matchen. I helgen blev det 90 nya minuter när Basel spelade 1-1 mot Thun.

Alexander Gerndt, Young Boys 0/0
Är ännu inte i speldugligt skick efter fotskadan.

Andres Vasquez, FC Wil 4/1
Wil mötte Chiasso i veckan och vann med 2-0 på bortaplan.Vasquez från start men utbytt med kvarten kvar. I helgen mot Wohlen blev det förlust med 2-4.

GREKLAND

Jimmy Durmaz, Olympiakos 4/1
Det blev förlust med 0-1 mot Atromitos. Durmaz bänkad från start men fick hoppa in efter en timmes spel.

Emir Bajrami, Panathiniakos 1/0
Skadekänning höll honom utanför matchtruppen mot Niki Volos.

Valmir Berisha, Panathinaikos 0/0 (Utlånad från Roma 0/0)
Har fått finna sig i att stå utanför laget i dom inledande matcherna.

Marcus Berg, Panathinaikos 1/0
Nyckelbensskadad och rapporterna ger vid handen att han inte kommer att kunna göra comeback förrän tidigast i slutet av oktober.

TURKIET

Samuel Holmén, Bursapor 3/0 (Utlånad från Fenerbahce 0/0)
Bursaspor vann i helgen med 1-0 mot Rizespor. Holmén bänkad från start men fick hoppa in i den 68:e minuten.

Efe Yildirim, Eskisehirspor 0/0
Ingen Yildrim synlig i matchtruppen mot Besiktas i helgen (oavgjort 1-1).

Erkan Zengin, Eskisehirspor 4/1
Spelade från start men byttes ut i den 82:a minuten när Eskisehirspor spelade 1-1 mot Besiktas.

Johan Dahlin, Genclerbirligi 4/0, 1 hållen nolla
Släppte in ett mål när Genclerbirligi vann med klara 3-1 mot Balikesirspor.

Mervan Celik, Genclerbirligi 3/0
Helt utanför matchtruppen mot Balikesirspor.
Andreas Isaksson, Kasimpasa 4/0, 0 hållna nollor
Nollan var intakt i bara en kvart mot Trabzonspor. Men det var det enda målet han släppte in i matchen som slutade 1-1.

Mahmut Özen, Kayseri Erciyesspor 2/0
Bänkad under hela matchen mot Konyaspor (oavgjort 1-1).

Abdul Khalili, Mersin Idmanyurdu 4/0
Spelade från start men blev utbytt i den 65:e minuten när Mersin vann med 2-0 borta mot Karabukspor.

Isa Demir, Boluspor 4/0
Spelade från start förra helgen mot Samsunspor (förlust 2-3). Demir spelade från start men byttes ut i den 83:e minuten. I helgen blev det 0-3 mot Adana Demirspor. Demir på start på nytt och även utbytt på nytt. Denna gång i den 71:a minuten.

ISRAEL

Joakim Askling, Hapoel Ber’Sheva 0/0
Hapoel Ber’Sheva spelade 3-2 mot Maccabi Tel Aviv. Tyvärr finns det i skrivande stund inga uppgifter kring Asklings eventuella medverkan i matchen. Vi hoppas kunna redovisa detta i nästa veckas proffskoll.

Rade Prica, Maccabi Tel Aviv 2/0
Tyvärr har vi inte fått några laguppställningar från matchen mot Ber’Sheva i helgen. Vi hoppas kunna redovisa Pricas eventuella medverkan i den matchen.

RYSSLAND

Pontus Wernbloom, CSKA Moskva 8/0
Fanns inte med i den trupp som reste till Jekaterinburg för möte med Ural (seger 4-3).

Rasmus Elm, CSKA Moskva 0/0
Magproblemen stoppar Elm alltjämt från spel.

Kim Källström, Spartak Moskva 9/0
Spartak spelade 0-0 mot Zenit St Petersburg. Källström från start och spelade hela matchen. Drog dessutom på sig ett gult kort i den 87:e minuten.

Andreas Granqvist, Krasnodar 8/0
Krasnodar vann med 3-0 mot Arsenal Tula. Granqvist från start och spelade hela matchen. Lagets första mål gjordes för övrigt av Wanderson och det sista av tidigare Kalmar-brassen Ari Ferreira.

KINA

Erton Fejzullahu, Beijing FC 8/7
Mötte Lioaning Whowin på bortaplan och vann med 3-1. Tyvärr har vi i skrivande stund inte fått några laguppställningar från matchen men vi hoppas kunna redovisa Fejzullahus eventuella medverkan i nästa veckas proffskoll.

Niklas Backman, Dalian Aerbin 24/2
Dalian Aerbin vann med 1-0 borta mot Harbin Yiteng och Backman spelade hela matchen.

Tobias Hysén, Shanghai East Asia 25/17
Tyvärr har vi inga uppgifter på hur mycket speltid som Hysén fick mot Guizhou Renhe men vi har uppgifter om att han gjorde lagets enda mål i den 79:e minuten i matchen som slutade 1-1.

Imad Khalili, Shanghai East Asia 7/1
Tyvärr inga uppgifter i skrivande stund kring Khalilis eventuella medverkan i 1-1-matchen mot Guizhou Renhe.

USA

Stefan Ishizaki, Los Angeles Galaxy 27/4
Galaxy mötte NY Red Bulls och vann med klara 4-0. Ishizaki bänkad från start men fick hoppa in i den 67:e minuten.