Det är utmärkelsernas tid, och vad passar då bättre än att ha en som kretsar kring prestationer i Premier League?

Ballon d’Or känner ni till, utmärkelsen delas ut imorgon och den är hopplöst ointressant. Världens bästa spelare bryr i alla fall inte jag mig om vem det blir.

Nä, jag är mer intresserad av Premier Leagues sämsta spelare 2014. Därför har jag instiftat det prestigefyllda priset Alti d’Or, en fotbollens Razzie om ni så vill, och filat ner listan med nominerade till tre stycken spelare som var särdeles dåliga förra kalenderåret.

Priset är namngivet efter den stockiga amerikanen Jozy Altidore, han vann 2013 års utmärkelse när jag enväldigt bestämde det helt enkelt. Det fanns inte ens några andra nominerade det året.

I år har amerikanen chansen att vinna igen, men han har hård konkurrens från Roberto Soldado och Rio Ferdinand. Motiveringar får ni inte för jag känner absolut inget behov av att behöva rättfärdiga spelarnas välförtjänta medverkan.

Rio Ferdinand har redan fått en röst, den lade chefredaktör Jonas Jacobson för flera veckor sedan. Det har dock inte hänt mycket sedan dess, mest på grund av att jag inte uppmärksammat någon om utmärkelsen, men jag har själv tagit mig tiden att lägga min röst på Jozy.

Nu, med mindre än 24 timmar kvar att rösta, hoppas jag att så många personer som möjligt deltar för ett rättvist och representativt resultat. Det gör DU genom att skriva namnet på den spelare du röstar på i kommentarsfältet. Sedan använder jag mina vältrimmade mattekunskaper till att räkna ihop resultatet och så har vi förhoppningsvis en vinnare imorgon kväll, lagom till det att Messi kliver upp på podiet någonstans i en FIFA-godkänd stad iklädd en limegrön kakofoni till skjorta med broderade salamandrar på.

Kom ihåg, de nominerade till Alti d’Or är alltså:
1. Jozy Altidore
2. Rio Ferdinand
3. Roberto Soldado

Vem som helst får rösta i den här utmärkelsen, du behöver inte vara aktiv inom fotbollens värld, du behöver inte ens gilla fotboll. Detta är FOLKETS pris!

Må den sämsta spelaren vinna!