• Publicerat 11 juni, 2013
  • Skrivet av Abgar Barsom
  • 0 Kommentarer

Här hittar ni min krönika om landslagsspelandet under den senaste tiden. Men jag har även lite andra funderingar som jag vill delge, som inte riktigt gick att trycka in i krönikan. Så, lite korta reflektioner kring andra händelser i fotbollsvärlden här nedan.

****
Hammarby – Varberg igår var en Superettan-match som innehöll mycket drama. Bajen fick James utvisad, men lyckades ändå göra både 1-0 och 2-0 innan Varberg vaknade och gjorde två mål på tre minuter i andra halvlek. Tacklingar, mål och jubel på Söderstadion i början… för att övergå i missnöje och buande. Söderstadion lever in i det minsta.

Matchens lirare: Domaren, som kastade fram de gula och röda korten som om det var ett trolleritrick á la Joe Labero.

Matchens snackis: Kennedy kunde inte hålla tillbaka sin besvikelse efter att laget tappat en 2-0-ledning.

Matchens delikatess: Kennedy igen. För sin frispark som krävde finurlighet, precision och mod.

Alen Halilovic gjorde igår debut för Kroatien mot Portugal. Inget konstigt egentligen, förutom att Alen bara är 16 år och även gjort Champions League debut för sitt Dinamo Zagreb. Han fick 45 minuter på sig och hade ett hårt skott med vänstern precis utanför.

Född 1996 och såklart vänsterfotad. Hyfsad framtid framför sig…

****
Det är lite tomt utan allsvensk fotboll denna vecka. Det får bli lite division 2- och 3-fotboll.