Hammarby gjorde i torsdags klart med Richard Magyar och Aron Jóhannsson. Den sistnämnde har tidigare under sin karriär öst in mål i Europa och tränaren Stefan Billborn har höga förväntningar.
– Alla som jag pratat med säger att han är skitbra, säger Billborn till FotbollDirekt.se.

Efter två år i tyska andraligan är Richard Magyar tillbaka i Hammarby. Mittbacken presenterades i torsdags och för Bajens tränare Stefan Billborn är det ett bekant ansikte.

– Richard känner vi sedan innan och han hade tidigare en jättebrokig karriär men under våren 2017 när jag hade förmånen att ha honom (då Billborn var assisterande till Jakob Michelsen) var han jättebra och jag tror inte att han är sämre efter två år i Tyskland, säger Billborn till FD och fortsätter:

– Det är inte bara fotbollsmässigt som han kommer höja oss, utan han är också en jävla bra kille. Han kommer höja oss i omklädningsrummet med sin intelligens.

En som Bajentränaren däremot inte känner sedan tidigare är Aron Jóhannsson, som presenterades samtidigt som Magyar. Anfallaren, som spelade VM för USA 2014 och som öst in mål i AZ Alkmaar och närmast kommer från Werder Bremen, är någon som Billborn har höga förväntningar på.

– En jäkla bra spelare när han är frisk. Problemet är att han varit skadad mycket, men jag har pratat med folk i Werder Bremen och alla säger att han är skitbra.

Ludde Augustinsson och Felix Beijmo eller?

– Ludde har jag pratat med, men inte Beijmo. Sedan har jag holländska kontakter som berättat om honom. Han gjorde ju succé i AZ. Vi kan säga så här, hade Aron varit helt frisk hade han ju aldrig hamnat i allsvenskan!