• Publicerat 14 juli
  • Skrivet av Redaktionen
  • 0 Kommentarer
Foto: Bildbyrån

IFK Göteborg tappade sin 1-0-ledning i 96:e minuten i går borta mot Falkenberg. Efteråt fick Sebastian Eriksson ett vansinnesutbrott som fångades upp i Cmores mikrofoner. Veteranen själv om vreden:
– Jag blir självklart arg när jag vet att det är offside och då är det ju det jag tänker på först och främst. Då blir man helt galen, säger han till GP.

Robin Söders mål på Falcon Alkoholfri Arena i går såg ut att bli matchens enda, men IFK Göteborg lämnade till sist banan i rejäl besvikelse.

För i 96:e minuten kvitterade Falkenberg genom Calle Johansson. Vild glädje hos nästjumbon så klart, men i Blåvittlägret var det ilsket då de ville få det till offside.

Argast av alla var Sebastian Eriksson som mitt i Cmores intervju med Söder efteråt tappade det fullständigt, vilket fick Söder att avsluta intervjun i förtid.

För GP berättar nu Eriksson själv om vreden.

– När du har sprungit där i 96 minuter och tiden är slut och de gör mål efter det så blir det mycket känslor med en gång. Sedan försöker man lugna ned sig, men det tar någon minut. Jag blir självklart arg när jag vet att det är offside och då är det ju det jag tänker på först och främst. Då blir man helt galen, när en domare står och är helt stissig och inte vet vad han ska kolla på så blir det inte bättre, säger Eriksson.