• Publicerat 13 juli
  • Skrivet av Redaktionen
  • 0 Kommentarer
Foto: Bildbyrån

Marcus Berg har under hela året varit på tapeten för IFK Göteborg. Nu spricker dock den drömvärvningen. Landslagsstjärnan har i dag gjort klart med Krasnodar i Ryssland. 

Det är tolv år sedan Marcus Berg lämnade IFK Göteborg för utlandet. I år har det rapporterats om att en comeback till Blåvitt är aktuellt, detta då kontraktet i Förenade Arabemiraten löpt ut tidigare i sommar.

Någon återkomst till IFK Göteborg blir det dock inte – åtminstone inte nu.

I dag står det nämligen klart att Berg skrivit på ett ettårskontrakt med Krasnodar, som redan har två landslagssvenskar i Viktor Claesson och Kristoffer Olsson. Även Sveriges landslagskapten Andreas Granqvist gjorde många år i klubben innan han förra sommaren vände hem till Helsingborg.

Krasnodar slutade i år trea i den ryska ligan.