• Publicerat 12 juli
  • Skrivet av Redaktionen
  • 0 Kommentarer
Foto: Bildbyrån

Romain Gall kan lämna Malmö FF. Den nuvarande situation tär nu mer och mer på honom. Efter petningen i går mot Ballymena så pratar han nu med Kvällsposten.
– Det var en stor besvikelse för mig, säger mittfältaren till Kvp.

Frågan är om det är förbi med Romain Gall i Malmö FF? Under alla omständigheter så har han svårt att se att rådande situation kan tillåtas pågå så mycket längre.

MFF må ha haft en fin afton i Europa League i går kväll med en 7- 0-seger men Gall fick alltså inte känna sig delaktig, han tilläts ju inte ens en plats i truppen den här gången.

Romain Gall ville annars inte visa sin besvikelse innan matchen när han fick frågor men efteråt så tog han ändå till orda för Kvällsposten.
– Det var en stor besvikelse för mig. Så klart. Jag kom hit för att spela, säger Romain Gall.

– Jag vet inte. Det är tränarens beslut. Det får du ta med honom.

Nu kan han bli försäljningsbar i transferfönstret. Inte mer än en enda match har han startat den här säsongen – Sundsvall den 6 april.
– När man blir bortplockad från gruppen så känns det som att man är långt från många saker. Men jag kan bara kontrollera vad jag kan kontrollera, säger han och fortsätter för tidningen:

– Om jag känner att det inte kommer lossna här så måste jag kanske utforska mina alternativ. Jag vet inte. Vi får se vad som händer de närmsta dagarna och se över situationen sedan.