Foto: Bildbyrån

Curtis Edwards, 25, har varit en av Östersunds FK:s bästa spelare de två senaste säsongerna. Men någon fortsättning i klubben blir det inte. Kontraktet går ut och nästan allt talar för att han byter miljö.
– Det ser inte ut som att jag stannar här om jag ska vara ärlig, säger han till Östersunds Posten. 

Den sista juli går Curtis Edwards kontrakt ut med Östersunds FK.

Två matcher återstår innan dess och det ser inte ut att bli fler i den jämtländska klubben. Östersund har erbjudit ett nytt avtal men det är engelsmannen inte nöjd med.
– Sedan jag kom hit från Ytterhogdal har jag haft samma lön i tre år och jag har kanske spelat mest allsvenska matcher av alla i laget. Det erbjudande som jag har fått är jag helt ärligt inte nöjd med, säger han till Östersunds Posten.

Både Hammarby och Djurgården är klubbar som ryktats vara intresserade av att sajna honom.

– Jag har pratat lite med dem. Jag sätter mig ner och bestämmer mig nästa vecka eller något. Det ser inte ut som att jag stannar här om jag ska vara ärlig, säger han.