Inte ens 10 000 biljetter är sålda. Malmö FF:s Europa League-start i kväll blir ingen biljettsuccé.
– Det är sällsynt med under 10 000, det var många år sedan vi hade det i Europa, säger MFF:s kommunikationschef Peter Åhlander till Kvällsposten nu på eftermiddagen.

Malmö FF:s gruppspelssuccé från i fjol smittar inte av sig direkt när MFF nu, med start i kväll, får chansen att dryga ut den stora bankbok man sitter på.
Den saga som i fjol slutade med dubbelmöten med Chelsea drog ju in en bra bit över 50 000 000. Men oavsett hur det nu än är med det och chansen till nya stora framgångar så är det inledningsvis mer svårt att dra större publik.
Ballymena United kommer inte innebära slutsålt i kväll. Långt därifrån.

Nu i eftermiddag konstaterar Kvp att det i nuläget inte ens ser ut att bli halvbesatt på Stadion. Kring senare eftermiddagstid så var det nära 9 800 biljetter sålda.

– Det har sålt bra senaste dygnet. Det tickar på. Vi hoppas och tror på en publiksiffra på 9-10 000, säger Peter Åhlander, kommunikationschef för MFF. Senast skåningarna var nere på sådan nivå var Ventspils i Champions League 2014, då 8 831.

– Vi har varit bortskämda med fina publiksiffror på Stadion. Det är sällsynt med under 10 000, det var många år sedan vi hade det i Europa. Ur det perspektivet är vi inte vana vid det, säger Åhlander.