På söndag möter Djurgården serieledaren Malmö FF. Redan nu står det klart att stjärnan Erik Berg inte kommer att finnas med. Enligt Expressen kan Berg bli borta upp till två månader.
– Han var på en magnetkameraundersökning häromdagen men det får du prata med fysgänget om. Vi räknar inte med Erik på söndag, säger Kim Bergstrand till tidningen.

Djurgården har fått klara sig utan sin stjärnspelare Erik Berg de senaste matcherna och vad det verkar så är han inte i närheten av en comeback.

Enligt Expressen så kan mittbacken missa minst sex-åtta veckor på grund av sin knäskada. Tränaren Kim Bergstrand räknar åtminstone inte med Bergs tjänster till toppmötet mot Malmö FF på söndag.

– Nej, det är mycket tveksamt. Han var på en magnetkameraundersökning häromdagen men det får du prata med fysgänget om. Vi räknar inte med Erik på söndag.

Djurgårdens sportchef Bosse Andersson.

– Han har varit på magnetröntgen. Jag har inte rätt svar på det, vi får titta på det. Men han kommer inte att vara med på söndag, säger sportchefen till tidningen.

Däremot ser det inte ut att vara några problem för Jacob Une Larsson, som tvingades utgå skadad mot AFC Eskilstuna. Han är tillbaka i full träning.