• Publicerat 11 juli
  • Skrivet av Redaktionen
  • 0 Kommentarer
Foto: Bildbyrån

Den förre detta Hammarby-försvararen Joseph Aidoo har gjort klart med spanska Celta Vigo. Kontraktet sträcker sig fram till säsongen 2024.

2015 plockade Hammarby in Joseph Aidoo från Inter Allies i Ghana. Den nu 23-årige försvararen skulle under sin sejour i den grönvita tröjan imponera stort. Han tog en startplats redan från början och skulle sedan komma att bli en av nyckelspelarna i Bajen.

2017 tog mittbacken nästa kliv i karriären då belgiska KRC Genk knackade på. Det skulle visa sig vara svårt för Hammarby att tacka nej när den belgiska klubben lagt fram cirka 15 miljoner kronor på bordet. Försäljningen skulle komma att bli den dyraste sedan Linus Hallenius lämnat för italienska Genoa.

Nu tar Aidoo ytterligare ett kliv i karriären då han idag presenterades för spanska Celta Vigo. Kontraktet sträcker sig fram till säsongen 2024.

ADRIANO VISCONTI