Foto: Bildbyrån

I kväll spelar IFK Norrköping borta mot irländska St Patricks. Hemmalaget tänker hålla ett extra öga på Jordan Larsson – och tror sig kunna dra fördel av sin tajta gräsplan. 
– De är vana vid att spela på stora, breda planer med konstgräs, säger klubbens manager Harry Kenny till The Irish Times

Östgötalaget är storfavorit att ta sig vidare i dubbelmötet mot den irländska ligafyran St Patricks.

Men irländarna hoppas kunna ställa till rejält med besvär i kvällens första möte mellan lagen. Matchen spelas på Richmond Park i Dublin. En tajt arena med naturgräs som underlag. Det tror klubbens manager Harry Kenny kommer passa IFK Norrköping mycket sämre än vad de är vana vid i allsvenskan.

– De är vana vid att spela på stora, breda planer med konstgräs. De kommer inte tycka om att komma till Richmond vilken är en tajt plan. Vi kommer försöka göra ett resultat här så att vi har ett bra utgångsläge på deras hemmaplan, säger han till The Irish Times.

Den spelare som snackas upp extra inför mötet är Jordan Larsson.

– Han är väldigt, väldigt bra. Han är kvick, ganska dynamisk men samtidigt inte bättre än de andra killarna de har på planen, säger Kenny.

St Patricks har inga skadeproblem och förväntas spela 3-5-2 för att stänga ned Norrköpings anfallshot, skriver The Irish Times.