• Publicerat 10 juli
  • Skrivet av Redaktionen
  • 0 Kommentarer
Foto: Bildbyrån

Albin Granlund skadade sig under sommaruppehållet vilket hållit honom borta från spel de två senaste matcherna. Nu ger Örebro-försvararen klartecken.
–Jag är beredd att spela nästa match, säger Granlund till NA.se

Örebro SK har haft det tufft inledningsvis. Örebroarna har tre raka förluster, var av två efter uppehållet. De mindre bra prestationerna innebär att man nu huserar i den lägre regionen av tabellen. En spelare som inte kunnat vara med och påverka resultaten efter ledigheten är mittbacken Albin Granlund. Finländaren skadade sig under den sommaruppehållet i en landskamp med vad som befarades vara en smäll i en sena vid knäet.

– Det är förstås tråkigt, man vill bara spela. Och så har det varit några skador för mig nu som inte varit så allvarliga egentligen, men som ändå gjort att jag måste stå över flera matcher. Jag ser jättemycket fram emot att få spela igen, säger Granlund till NA.se

Nu ger ÖSK-backen klartecken inför nästa match borta mot cupmästarna BK Häcken.

– Jag har tränat fyra träningar, nästan fullt ut. Så det känns bra att det närmar sig och jag är beredd att spela nästa match. Jag måste bara se till att den här veckan går bra, och att Axel tar ut mig i laget, säger Granlund.

ADRIANO VISCONTI