Daniel Sundgren lämnar AIK. I går missade han det viktiga Champions League-kvalet. Utan att AIK ville kommentera varför han inte fanns med. I dag går AIK-stjärnan själv ut och gör det till stora känslor.

”Vill inleda detta inlägg med att säga tack, tack till alla AIK supportrar som stöttat mig genom vått och torrt”.

Daniel Sundgren flyttar till Grekland.
Stjärnan saknades i går i AIK:s Champions League och i dag tackar han för sig på sitt Instagram och han gör det på ett stort och känslosamt vis – 28-åringen som kom till AIK för fyra år sedan från Degerfors.

Nu är han så alltså klar för grekiska toppklubben Aris och så här känner han inför att att nu bryta upp från AIK efter att ha gått igenom så mycket av framgångar som SM-guldet – och mindre roliga saker som den allvarliga sjukdomen.

Här är han nu på sitt Instagram på onsdagkvällen:

LÄS: AIK FÖRSÖKTE – NU BORTA I FRANKRIKE 

”Ni har varit lojala mot mig sen dag ett. Jag har spelat med klubbmärket över bröstet med stolthet. AIK kommer alltid att vara min moderklubb och det kommer jag stolt berätta för mina barn i framtiden”.

Han fortsätter:
”Jag fick göra fler än 100 matcher i AIK, bära kaptensbindeln och även vinna ett SM-guld. Det tar jag med mig livet ut. Utan er fans ingen Daniel Sundgren, föralltid en av er ❤️🖤💛”.