• Publicerat 10 juli
  • Skrivet av Redaktionen
  • 0 Kommentarer
Foto: Bildbyrån

Piotr Johansson utgick skadad senast mot AIK. Nu befaras han missa stora delar av den kvarstående säsongen. Detta skriver klubben på sin hemsida.

Kalmar FF har haft det svårt inledningsvis, inte nog med att man förlorat de två senaste matcherna, idag fick man mardrömsbeskedet man absolut inte ville ha. 

Piotr Johansson klev av senast i förlustmatchen mot AIK efter att ha skadat baksidan. Igår (en vecka senare) kom beskedet, mittfältaren ser nu ut att missa cirka sex veckor av säsongen.

På smålänningarnas skadelista finns även långtidsskadade Gbenga Arokoyo och Johan Stenmark. När det gäller Filip Sachpekidis som även han åkt på ett avbräck för en vecka sedan, väntar nu en magnetröntgen efter vad som befaras vara en lårskada. Läget är fram tills dess oklart och det är inte förrän efter röntgen på onsdag som vi får veta när Sachpekidis blir spelklar igen.

Ett positivt skadebesked för tabelltolvan är att anfallaren Nils Fröling återigen är tillbaka i träning efter att även han fått en smäll senast mot AIK.

Näst ut för Kalmar väntar AFC Eskilstuna den 13 juli.

ADRIANO VISCONTI