• Publicerat 9 juli
  • Skrivet av Redaktionen
  • 0 Kommentarer
Foto: Bildbyrån

IFK Norrköping har lagt bud på GIF Sundsvall-stjärnan Maic Sema, 30. Det skiver Expressen. 

Linus Hallenius har lämnat för Cypern, David Batanero kan vara på väg bort och i förra veckan kunde FD avslöja ett stort intresse för målvakten William Eskelinen – där Giffarna har flera utländska bud att ta ställning till på 22-åringen.
– Det kan ligga en sanning i det. Jag känner att jag är redo för att ta nästa steg i karriären. Det är också i det stora internationella transferfönstret nu i sommar som man som spelare har möjlighet att komma in lättare i laget innan säsongen har börjat, sa han till FotbollDirekt.se.

Nu kommer nästa rykte gällande en av klubbens bästa. Maic Sema, vars kontrakt går ut efter säsongen, har i många varit en nyckelspelare i Giffarna och kan nu vara på väg bort. Enligt Expressen har IFK Norrköping lagt ett bud på spelaren och förhandlingar pågår för fullt.