• Publicerat 9 juli
  • Skrivet av Redaktionen
  • 0 Kommentarer
Foto: Bildbyrån

Det blev ingen återkomst till Sundsvall för Stefan Silva. Enligt uppgifter till Expressen lämnar han nu AIK för spel i turkiska Fatih Karagümrük.

Stefan Silva lämnade Sverige och Sundsvall 2016 för spel i italienska Palermo. Det skulle dessvärre bli en kort sejour i Italien för Silva som 2017 återvände till Sverige för spel i AIK.

Anfallaren har under sin tid i Gnaget inte lyckats slå sig in i startelvan, med endast fyra framträdanden i år ryktades han länge vara aktuell för en återkomst till Giffarna. Så skulle fallet inte bli. Enligt uppgifter till Expressen lämnar han nu AIK för spel i turkiska Fatih Karagümrük som är nykomlingar i andraligan. 

Affären rör sig om ett lån som sträcker sig över ett år där Fatih Karagümrük har en köpoption på spelaren. Silvas kontrakt med AIK löper ut 2020 och det återstår att se ifall han återvänder till Solna-klubben efter lånet.

Tidigare idag förlorade AIK mot FC Ararat-Armenia i den första kvalomgången till Champions League. Matchen slutade 2-1 och returen spelas på Friends Arena nästa vecka.

ADRIANO VISCONTI