• Publicerat 9 juli
  • Skrivet av Redaktionen
  • 0 Kommentarer

Robert Lundström hade inte spelat tävlingsmatch för AIK sedan i april förra året. Nu i Champions League-kvalet mot Ararat var högervingen tillbaka och på 13 minuter hann han både med att orsaka en straff och visas ut.

Det var mot IFK Göteborg i april 2018 som Robert Lundström drog av korsbandet. Fram till i dag hade högervingen inte gjort en enda tävlingsmatch i AIK sedan dess, men i Champions League-kvalet i Armenien mot Ararat var han tillbaka.

Comebacken var allt annat än bra. Redan i andra minuten orsakade Lundström den straff som armenierna gjorde mål på och i 13:e minuten fick han sitt andra gula kort och därmed visades Lundström ut.

Allt annat än en lyckad återkomst med andra ord. Följ FD:s rapportering från CL-kvalet HÄR!