• Publicerat 8 juli
  • Skrivet av Redaktionen
  • 0 Kommentarer
Foto: Bildbyrån

Rodin Deprem ryktas vara på väg bort från Örebro SK. Detta enligt turkiska Sporx, som nu menar att 21-åringen gjort sitt i ÖSK-tröjan.

Rodin Deprem har tillhört A-truppen sedan säsongen 2018 då han blivit uppflyttad från u19. Kontraktet sträcker sig över 2019 och han har i år noterats för två allsvenska starter, senast i förlustmatchen mot Malmö FF. Anfallaren ser dock ut att lämna Sverige och allsvenskan efter knappt två säsonger, och det för turkiska storklubben Besiktas. Detta är iallafall vad turkiska Sporx rapporterar. 

I en intervju med NA, säger Rodin dock att ryktesaffären endast är snack som cirkulerar i media.

– Jag tror det mest är snack, men man vet aldrig, säger han och fortsätter:

– Man får se vad som händer, jag kan inte uttala mig för mycket. När jag får speltid så försöker jag visa vad jag kan och om klubbar är intresserade så kommer det alltid gå rykten.

Näst ut för Rodins Örebro väntar cupmästarna BK Häcken den 14 juli.

ADRIANO VISCONTI