Alhaji Gero, 25, meddelade i helgen att han gjort sitt i Östersunds FK – och att han har fyra svenska klubbar efter sig. Enligt Expressen är det Helsingborgs IF som vinner dragkampen.

Nyligen lämnade HIF-favoriten Rasmus Jönsson för spel i Thailand. Anfallaren ville testa ett nytt äventyr och lämnar därmed en lucka efter sig längst fram.

Den ser ut att fyllas av Östersunds Alhaji Gero. Nigerianen, som gjort ett mål på elva matcher i ÖFK under våren, sa i helgen att han inte förlänger sitt kontrakt och att fyra svenska klubbar samt alternativ utomlands finns.

– Jag säger som jag sagt i både andra intervjuer och podcaster jag varit med i – han är ett av namnen på den lista vi tittar på när det kommer till spelare vi skulle vilja värva. I övrigt har jag inga kommentarer, säger Helsingborgs ordförande Krister Azelius till Expressen.