• Publicerat 8 juli
  • Skrivet av Redaktionen
  • 0 Kommentarer
Foto: Bildbyrån

Erik Berg är redan borta och riskerar att missa mötet med Malmö på söndag. Därför kom Jacob Une Larssons skada mot AFC Eskilstuna under måndagskvällen högst olyckligt för Djurgården som i 39:e minuten tvingades slänga in vänsterbacken Jonathan Augustinsson på mittbackspositionen.

Djurgården hakar på i toppen och vid seger mot AFC Eskilstuna under måndagskvällen är de bara fyra poäng bakom Malmö FF – ett MFF som inför dagens möte på Tunavallen hade spelat två matcher fler än Djurgården.

På söndag möts de två storklubbarna på Tele2 Arena. Risken för Djurgården är då att de får klara sig utan mittbacksstjärnan Erik Berg, som varken kom till spel mot Kalmar för en vecka sedan eller mot AFC i kväll.

Att Jacob Une Larsson tvingades utgå skadad i 39:e minuten mot AFC kom därför högst olyckligt för Djurgården. Mittbacken hade tidigt i matchen grinat illa och till sist höll det inte. Vänsterbacken Jonathan Augustinsson byttes in och fick ta över mittbackspositionen bredvid kapten Marcus Danielson.

Om sex dagar väntar MFF och det återstår att se hur pass allvarlig skadan på Une Larsson är…

Följ FD:s rapportering från Tunavallen HÄR!