• Publicerat 8 juli
  • Skrivet av Redaktionen
  • 0 Kommentarer
Foto: Bildbyrån

Djurgården spelar i kväll borta mot AFC Eskilstuna. Då tvingas tabelltrean fortsatt klara sig utan storstjärnan Erik Berg som är skadad. Dessutom får lagets skyttekung Mohamed Buya Turay inte ta något gult kort på Tunavallen i afton då han i så fall blir avstängd i toppmötet mot Malmö på söndag. 

En knäskada höll Erik Berg borta från spel under hela försäsongen. Väl under vårens allsvenska visade mittbacken varför han rankas som en av seriens bästa spelare.

Nu är forne landslagsbacken knäskadad igen. Han missade matchen mot Kalmar för en vecka sedan och finns heller inte med i kvällens match mot AFC Eskilstuna. Det är dessutom oklart om han kommer kunna spela i toppmötet mot Malmö FF nästa söndag.

I övrigt kommer Mohamed Buya Turay och Jonathan Augustinsson att bomma matchen mot MFF på Tele2 Arena om de tar ett gult kort mot AFC i kväll – då de blir avstängda.

Djurgårdens trupp nedan!