Foto: Bildbyrån

I måndags gjorde Haris Radetinac sin hundrade allsvenska match för Djurgården och han hyllades både före, under och efter 2-0-segern mot Kalmar. 33-åringen är stolt över att få så mycket kärlek från fansen.
– Det känns som att jag är älskad av folket, säger han till FotbollDirekt.se. 

Han gjorde sin hundrade allsvenska match för Djurgården i måndags, Haris Radetinac. Trotjänaren, som är den spelare i nuvarande trupp som varit i klubben längst (anslöt sommaren 2013 från Mjällby) hyllades både före, under och efter matchen hemma mot Kalmar. Supportrarna vrålade ”Radetinac järnkaminer” och 33-åringen är belåten över stödet.

– Den gamla vanliga ramsan. Det bara värmer verkligen, säger Radetinac till FotbollDirekt.se.

Det är inte många spelare som får egna ramsor. Det måste kännas speciellt?

– Ja, det är inte många som sagt. Sedan har jag varit i klubben länge också.

Så du förtjänar det? 

– Haha nej, inte förtjänar. Men klart att det värmer och det känns som att jag är älskad av folket. Det betyder att jag inte bara gjort det bra på planen utan även utanför också. Allt går hand i hand, konstaterar Radetinac som är stolt över att ha passerat tresiffrigt med allsvenska matcher i den blårandiga dressen.

– Det känns extra med hundra matcher efter att jag haft två korsbandsskador. Kul så klart.