• Publicerat 7 juli
  • Skrivet av Redaktionen
  • 0 Kommentarer

Alexander Kacaniklic var inför säsongen en av de mest prestigefyllda värvningarna i allsvenskan, men Bajenaffären var under våren en flopp. Under söndagseftermiddagen hemma mot Falkenberg lossnade det dock då han svarade för såväl sina första mål som sin målgivande passning för säsongen.

Med 19 svenska a-landskamper och tre mål samt spel i Premier League och Ligue 1 var Alexander Kacaniklic tveklöst en av de namnmässigt mäktigaste värvningarna inför årets allsvenska.

Vårsäsongen var dock en flopp för Hammarbys Kacaniklic som varken svarade för något mål eller assist.

Nu under söndagseftermiddagen hemma mot Falkenberg lossnade det dock för 27-åringen. Det dröjde bara åtta minuter förrän han placerade in 1-0 framspelad av Nikola Djurdjic och tio minuter senare gav Kacaniklic tillbaka då han osjälviskt passade fram Djurdjic till dennes 3-0-mål. 1+1 för Kacaniklic på 18 minuter alltså!

Det skulle komma mer efter paus. Två nya mål från Kacaniklic i inledningen av andra halvlek, två vassa avslut och hattricket för yttern ett faktum.

Följ FD:s rapportering från mötet på Tele2 HÄR!