• Publicerat 3 juli
  • Skrivet av Redaktionen
  • 0 Kommentarer
Foto: Bildbyrån

Ivo Pekalski var en nyckelspelare för Malmö när klubben vann SM-guld 2010. De senaste åren har mittfältaren haft oerhörda problem med skador. Nu uppger Borås Tidning att Norrby, hemmahörande i superettan, har gjort klart med 28-åringen.

Som 20-åring var Ivo Pekalski en nyckelspelare för Malmö FF säsongen 2010 – året då laget tog sitt första SM-guld sedan 2004.

Därefter har han hunnit med spel i Häcken, Halmstad och Oxford United. Dessvärre för 28-åringen har Pekalski haft stora problem med skador och därför flög aldrig karriären så högt som många spådde.

Mittfältaren bröt tidigare i år sitt kontrakt med Oxford och under onsdagen twittrade Norrby, femma i superettan, ut följande: ”Han har bland annat representerat Sveriges A-landslag och har meriter från spel i Champions League och Europa League. På torsdagseftermiddagen gör han sin första träning med Norrby IF”.

Nu skriver Borås Tidning att det är Ivo Pekalski som skrivit på för Boråsklubben. Pekalski har gjort en a-landskamp för Sverige.