Foto: Bildbyrån

I går kom det tråkiga beskedet att Patrik Karlsson Lagemyr, 22, åkt på ännu en tuff skada. Blåvittstjärnans korsband är av och en lång rehabperiod väntar. På sitt instagramkonto ger han idag ett första uttalande om det blytunga beskedet.
”Att man vaknar upp o vet att korsbandet är av”.

På tisdagseftermiddagen gick IFK Göteborg ut med att stjärnan Patrik ”Paka” Karlsson Lagemyr skadad sig – igen.

Den otursförföljde spelaren tvingades kliva av mot Östersunds FK i helgen. Först trodde Blåvitt att det inte rörde sig om något allvarligt, utan att det bara var ett ”stukat knä”.

Men när resultatet från magnetröntgen kom så var det betydligt värre än så. Korsbandet är av.

– Korsbandet är av och det innebär givetvis att det inte blir något mer spel den här säsongen. Sedan ska han tillbaka, så är det bara. Det är vi många som ska se till, sa fysioterapeut Calle Persson till klubbens hemsida.

Karlsson Lagemyr, som hann göra fyra mål och två assist på 13 matcher den här säsongen, uttalar sig för första gången efter skadan.

”Att man vaknar upp o vet att korsbandet är av. Fick ett samtal av Poya och han frågade var jag var, jag sa stan. Både han och Calle Persson (fysioterapeut) kom och mötte mig. Då visste jag direkt att något allvarligt har hänt. På något sätt är jag glad att dom tog sin tid genom rusningstrafiken för att ta de face to face. Vi alla tre grät tillsammans. Vill verkligen tacka alla lagkompisar, vänner, fans, andra fans, journalister och framförallt andra fotbollsspelare som har visat sin medkänsla, det är kärlek på riktig”, skriver han på Instagramkonto.