• Publicerat 3 juli
  • Skrivet av Redaktionen
  • 0 Kommentarer

Svenska Fans har i dag publicerat en ny MFF-lista. Det blir om Bonke Innocent och Bachirou – liksom om Djurgårdens försök att följa Malmö i toppen. 
”Vanans makt är stor och för oss MFF:are är vanan just att vara bäst”, skriver Svenska Fans på tisdagen.

Malmö kommer från 0-0-mötet med AIK och krympt serieledning i och med att Djurgården vann sitt mot Kalmar FF.

Samtidigt undrar man över vad som händer nu när ett namn som Fouad Bachirou fullt ut ser ut att spela igen.
”När Bonke Innocent byttes ut till förmån för Fouad Bachirou i söndags kändes det lite som att jobbet var gjort, tack och hej. Jag vet ju att det givetvis inte alls behöver vara så, men om nu Bonke bänkas och Bachirou är helt återställd vill jag ställa mig upp och applådera Vikarie Innocents insatser under våren och sommaren”.

Samtidigt, trots ett starkt resultat mot AIK på Friends, så hårdnade det i toppen. Djurgårdens 2- 0 mot Kalmar FF öppnar upp och plötsligt är nu skåningarna lite jagade.
”Djurgården ser ut som laget som gör ett försök att hänga på MFF är det ändå gott att vila ögonen på första platsen. Vanans makt är stor och för oss MFF:are är vanan just att vara bäst. Ligger vi inte i topp rubbas våra cirklar och humöret blir stingsligt. I år ser det ut som det skall och jag har fullt förtroende för att Uwe Rösler och hans raska pågar ser till att det fortsätter så”.

Och jämte detta får även Franz Brorsson en plats på den nya Malmöllistan och så blir det om Europakvalet.

‘Europaspelet en extra dimension till säsongen. Allt från de lite udda matcherna mot obskyra motstånd i kvalet till drömmen om stormatcher där vi får mäta oss mot lag som Besiktas och Chelsea. Att vi dessutom får chansen att fylla på i skattkistan på rent sportsliga meriter är ju också en härlig morot. Det skall bli mycket intressant att se vad MFF kan åstadkomma internationellt i år”.

HÄR – LÄS SVENSKA FANS NYA MFF-LISTA !