• Publicerat 29 juni
  • Skrivet av Redaktionen
  • 0 Kommentarer
Foto: Bildbyrån

Rasmus Jönsson gjorde matchens enda mål mot Örebro på fredagen och fixade tre viktiga poäng till Helsingborg. Nu kommer dock uppgifter att klubben kan tappa sin anfallare. HIF har gett honom tillåtelse med att besöka en utländsk klubb.

Det är Helsingborg själv som går ut på sin officiella hemsida att Jönsson tillfälligt har lämnat laget för att bekanta sig med en utländsk klubb som är intresserad av honom. Enligt Aftonbladet är det en klubb i Thailand som det rör sig om.

Jönsson kom till Helsingborg inför förra säsongen och var med och tog upp klubben till allsvenskan igen. Han har kontrakt med Helsingborg till och med 2022, vilket gör att eventuellt intresserade klubbar får betala en rejäl summa för att få loss honom.

Helsingborg har för övrigt också nyss sålt anfallaren Andri Bjarnasson till Kaiserslautern.