• Publicerat 29 juni
  • Skrivet av Redaktionen
  • 0 Kommentarer
Foto: Bildbyrån

Kontraktet med Toulouse går ut på söndagen. Någon fortsättning hos fransmännen blir det inte för Jimmy Durmaz. Nu kommer dock uppgifter om att landslagsmittfältaren inte behöver gå klubblös speciellt länge.

Det är turkiska Galatasaray som pekas ut som ny klubbadress av den franska tidningen L’Equipe. Den franska tidningen uppger att Durmaz har skrivit på ett treårskontrakt och att han kommer att presenteras inom kort av den turkiska klubben, kanske redan på lördagen.

Durmaz, som lämnade Malmö FF 2012 har tidigare spelat i Turkiet, då för Genclerbirligi för vilka han gjorde två säsonger direkt efter flytten från MFF.
De tre senaste säsongerna har Durmaz tillbringat hos Ligue 1-klubben Toulouse, där han dock haft svårt att ta en ordinarie plats. Senaste säsongen gjorde han 21 matcher från start plus 15 inhopp och spelade bara två 90-minutersmatcher på hela säsongen.
Enligt L’Equipe är det Toulouse president Olivier Sardan som tagit beslutet om att inte förläna med Durmaz.