• Publicerat 28 juni
  • Skrivet av Redaktionen
  • 0 Kommentarer
Foto: Bildbyrån

Helsingborg i kväll mot ÖSK. Det handlar om Henke Larssons comeback. Och det är ett HIF med många förändringar. Här bilden av kvällens HIF och inte minst Andreas Granqvists comeback.

Helsingborg till spel igen med inte minst ett namn som Markus Holgersson och hur Fredrik Liverstam ser ut att starta. Detta enligt HD.
Men mest av allt lagom till Henke Larssons comeback så är Andreas Granqvist nu åter igen.
Andreas Landgren ser å sin sida ut att få fortsätta.

David Boysen missade derbyt men spelar nu.

Thailandsaktuelle Rasmus Jönsson är även han redo, ett namn som blir extra viktigt med tanke på att Bjarnason saknas som är klar för Kaiserslautern. Istället sannolikt Mamudo Moro, en kille med mycket fart i sig.

Där bilden av Helsingborg i kväll när Henke Larsson nu alltså kommer tillbaka.

Det blir mycket nytt i HIF denna gång jämfört med hur föregångaren Per Ola Ljung formerade.

HIF:s tabellrad så här långt är:
14. HIF 12M-2V-4O-6F 12-19 10p.

HIF:s senaste match hämtar vi från innan sommaruppehållet, derbyt mot MFF. En lovande match där HIF gav Malmö problem. Jämnt blev det.

Vidare ska man ha med sig, enligt Svenska Fans, till den här matchen mot ÖSK att det finns  många sviter för HIF att bryta:
”HIF har nio raka matcher utan seger. Man har inte vunnit på bortaplan sedan i augusti förra året. Mot Örebro har man spelat tio raka utan seger. Senaste vinsten i allsvenskan mot ÖSK kom år 2000. Dock vann man Svenska cupen-semifinalen 2011 här”.