Rasmus Jönsson har stått för tre mål på tolv matcher för sitt Helsingborg. I dag bekräftar han att det finns intresse – från Thailand.
– Jag är inställd på att stanna, bara för att någon har visat intresse är det inte så att jag tänker på det och är på väg, säger han till Helsingborgs Dagblad.

Förre Bundesligaproffset Rasmus Jönsson är en nyckelspelare för Helsingborg i dag. Ett HIF som snart ska göra sin första allsvenska match under Henrik Larssons andra sejour som tränare.

Frågan är om det blir med eller utan Jönsson. Enligt Helsingborgs Dagblad så finns intresse från en klubb i Thailand. Det bekräftar spelaren.

– Jag kan bekräfta att en thailändsk klubb har hört av sig till min agent. Men klart att det ofta händer att klubbar hör av sig och kollar läget, men från intresse till något konkret är det alltid en väldigt lång bit, säger han till tidningen.

Däremot verkar det inte som att han vill lämna klubben så snabbt som möjligt.

– Jag är inställd på att stanna, bara för att någon har visat intresse är det inte så att jag tänker på det och är på väg. Som jag sagt innan: inställningen är bara att spela, fram till något skulle hända. Sedan jag kom hem förra sommaren har jag sagt att jag inte riktigt gillar att spekulera kring sånt, då tappar jag fokus. Jag har fullt fokus på att vara här och älskar att vara i Helsingborg och spela för HIF, det vet alla om, säger han.