Klassiska Mjällby ligger tvåa i superettan som nykomling i serien. Nu förstärker man laget ytterligare. Enligt FD:s källor så är klubben nära att göra klart med Kevin Höög Jansson, 18, från Helsingborgs IF. Något HD var först att berätta om. Uppgiftena bekräftas av sportchefen i klubben. 
– Ja, det stämmer. Det är faktiskt Jesper Janssons son, säger Hans Larsson till FotbollDirekt.se. 

Mjällby AIF har stått för en väldigt stark vår i superettan.

Efter 14 omgångar ligger man tvåa i tabellen – på direktplats upp till allsvenskan – på 25 poäng.

Nu är klubben mycket nära att få in ett 18-årigt nyförvärv på mittfältet. Kevin Höög Jansson från Helsingborgs IF.

När FD når Mjällbys sportchef Hans Larsson bekräftar han att uppgifterna stämmer.
– Ja, det stämmer. Han har skrivit på men det är inte riktigt klart mellan klubbarna. Det är en central spelare på mittfältet, en ung kille, på en permanent övergång, säger han till FotbollDirekt.se och fortsätter:

– Det är faktiskt Jesper Janssons son. Sportchefen i Hammarby du vet. Han har jag sparkat ned många gånger. Nu hoppas jag att Kevin kan bli lika jobbig att möta som Jesper, säger klubbikonen Larsson och skrattar.

Kevin Höög Jansson tillhör Helsingborgs U19-lag.

HD var först att berätta nyheten om Höög Jansson.