• Publicerat 25 juni
  • Skrivet av Redaktionen
  • 0 Kommentarer

Marcus Mathisen har varit helt ordinarie på Falkenbergs FF:s mittfält under våren. Nu tvingas den danske mittfältaren dessvärre till operation på grund av ett brutet mellanfotsben.

Operationen sker på torsdag och 23-åringen förväntas missa tio veckors spel. Inget roligt besked för FFF som kämpar i botten av allsvenskan.

– Det hände på träning. Jag gjorde egentligen inget. Jag skulle passa en boll, och när jag satte i mitt stödjeben kände jag att det hände något och fick då gå av träningen. Det är såklart jättetråkigt! Jag känner själv att jag har varit inne i en bra period, så det är tråkigt att sådant här händer precis innan första matchen efter uppehållet, säger Marcus Mathisen.

Han hoppas kunna komma tillbaka till fotbollsplanen så snabbt som möjligt.
– Jag hoppas att jag kan vara tillbaka lite snabbare än tio veckor, men tio veckor är målet just nu, säger mittfältaren.