Foto: Bildbyrån

Norrköping ser ut att leva farligt med Jordan Larsson inför kommande transferperiod. Och det förra Hollandsproffset vet att det spioneras på honom.
– Jag vet om att jag har mycket ögon på mig, säger Larsson till Norrköpings Tidningar.

Jordan Larsson är ett av vårens mest omskrivna allsvenska namn och det trots att Norrköping länge inte riktigt fungerade.
Men tvåa i allsvenskans skytteliga så går det knappast att ta miste på att det är många om Norrköpingsstjärnans namn – inte heller någonting huvudpersonen själv försöker förneka.

Frågan är nu vad tolv omgångar så här långt har gjort med hans värde – samt vad de första matcherna kommer att göra när fönsteröppning sker i mitten av juli? Själv så är han lugn inför rubriker om sin framtid.
– Man vet aldrig vad som händer. Jag vet om att jag har mycket ögon på mig men jag har inte hört något konkret hittills. Min agent hör väl av sig om det skulle dyka upp något, säger Larsson till Norrköpings Tidningar.

Klubbar med andra ord på plats på Friends i morgon kväll.
Larsson som för några år sedan såldes för cirka fem miljoner från HIF till i holländska NEC Nijmegen och hur Norrköping sedan köpte hem honom för, enligt vad FD erfar, halva det priset. Kontraktet med IFK gäller till 2020.