Djurgården har zambiske Martin Njobvu på plats sedan en vecka tillbaka. Nu är mer aktuellt från samma land med landsagsmeriterade Saith Sakala. Han spelar direkt i dagens U21 mot AFC United.

Mer från Zambia alltså för Djurgården. Denna gång handlar det om en offensiv mittfältare som Dif har haft tankarna på i ett års tid.
Efter spel i Al Fateh i Saudiarabien och ett par a-landskamper för Zambia så är han nu alltså i Stockholm och Bosse Andersson berättar om starkt intresse.
– Vi har haft en dialog under ett drygt år och vi är glada över att han får tillåtelse av Al-Fateh att komma hit. Saith kommer att vara här under en vecka och sedan tar vi det därifrån, säger Bosse Andersson till klubbens officiella hemsida,

– Saith är väldig lik Tino Kadewere i sitt sätt att spela fotboll. Vi har haft en stor kunskap och en stark tro på honom och det finns som sagt många likheter med Tino

Sakala är 22 år och uppges ha ett kontrakt med sin saudiska klubb fram till den sista juni. Han lämnade Zanaco, sin klubb där hemma i Zambia, i augusti för två år sedan. Ska vara en spelartyp som kan spela så väl till vänster som till höger.

Djurgården-AFC startar kl. 15.00 i eftermiddag.