• Publicerat 21 juni
  • Skrivet av Redaktionen
  • 0 Kommentarer
Foto: Bildbyrån

FOTBOLLDIREKT I SAMARBETE MED SVENSKA FANS 
Djurgårdens SVENSKA FANS vill se ett nytt anfallsnamn i sommarens fönster. Nu hoppas man att Bundesligaproffset Branimir Hrgota blir aktuell.
”Eftersom att Hrgota står som kontraktslös i sommar är det givetvis ett intressant namn, skriver man i sin senaste publicering”.

Forum 1891 på Svenska Fans fortsätter med att sammanfatta vårsäsongen. I vad som är Dif:s bästa säsongsstart sedan 2005 – jo, det var ett guldår, så tittar man på våren och den andraplats och de 24 poäng man har med sig så här långt.

Ja, det är mycket som är positivt kring stockholmarna. Men det finns smolk. Det är ändå i stort ett Dif som inte annat än bitvis förmått att imponera, trots att man alltså är det lag som närmast jagar MFF.

”Trots allt detta i åtanke har det knappast varit en sprudlande vårsäsong för alla Djurgårdare. Publiksiffrorna på hemmaplan har återigen varit en besvikelse och någon toppstridshype har inte riktigt gått att känna av. Det är svårt att ge ett exakt svar på varför intresset varit så ljummet”, skriver man på SVENSKA FANS sidor för Djurgården.

Man tittar sedan vidare på den match man anser vara Djurgårdens bästa, samt vilken som ska vara i botten. Där till utses vårens bästa spelare men samtidigt så pekar man ut en närmast måstevärvning i kommande sommarfönster. Som sagt så nämns här Bundesligaproffset Branimir Hrgota som är kontraktslös i sommar men som annars mest så här långt kopplats samman med AIK.

”På min önskelista står en forwardstyp i modell större. Vem det skulle kunna vara är svårt att säga, men förhoppningvis kan Bosse Andersson lyckas bättre med att övertala anfallare i detta fönster än vad han gjorde i vintras. Annars skulle jag inte vilja se särskilt många andra förändringar”.

Branimir Hrgotas kontrakt löper ut till sommaren och han får alltså inte förlängt.
Detta bekräftades så sent som för två veckor sedan.

– Under tre år i Frankfurt har Hrgota alltid ställt upp och alltid den som gjort sitt bästa. En toppenkille. Men utan att få sitt genombrott. Det är bara att önska honom lycka till, säger  klubbens sportchef Fredi Bobic.