27-årige Gabriel Somi kan vara på väg tillbaka till allsvenskan. Han bryter nu kontraktet i MLS för att söka sig en ny miljö.
– Ja, det stämmer. Vi kom överens med klubben idag om att gå skilda vägar, säger hans agent Abgar Barsom till Fotbolltransfers.

Vänsterbacken lämnade Östersund för MLS 2017 men kan snart vara på väg tillbaka till allsvenskan.

Kontraktet med New England Revolution är brutet med fem månader kvar.

– Ja, det stämmer. Vi kom överens med klubben idag om att gå skilda vägar. Han hade fem månader kvar på kontraktet men vi kände att det var mer lägligt att avsluta det nu för att bättre komma in på marknaden nu än till hösten, säger hans agent Abgar Barsom till Fotbolltransfers.com.

– Vi får se vad som händer framöver och vad som kan bli aktuellt. Det finns intresse från bägge håll. Det är tre klubbar som är intresserade men transferfönstret har precis öppnat så det kommer att hända mycket dag för dag. Det här är också helt färskt, då kontraktet revs för några timmar sedan, så vi har inte hunnit gå vidare med något ännu, säger Barsom till sajten.