Foto: Bildbyrån

Fouad Bachirou, 29, har haft en skadefylld vårsäsong. Trots det intresserar han betydligt större klubbar än Malmö FF. Enligt Expressen är Besiktas väldigt intresserade av mittfältaren.
– Jag har hört om deras intresse från vänner runt fotbollen, säger han till tidningen.

I februari valde Fouad Bachirou att krita på ett nytt kontrakt med Malmö FF. Detta efter att MFF valt att nobba ett MLS-bud från Minnesota United.

Men vårsäsongen blev inte riktigt vad den spelskicklige mittfältaren hoppats på. Han har bara spelat sju matcher och missat flera omgångar på grund av skada. Trots att han inte dominerat ligan som han gjort tidigare så intresserar sig storklubbar för hans namn.

Enligt Expressen har 29-åringens agent träffat Besiktas sportchef för ett möte om Bachirou. Just Besiktas har Bachirou spelat mot i Europa League när Östersunds FK stod för en rejäl cupknall.

– Jag har hört om deras intresse från vänner runt fotbollen, men jag vet inte exakt hur konkret det är. Jag har inte uppmärksammat det så, även om det är smickrande. Jag vet inte mycket mer än så, om jag ska vara ärlig, säger han till tidningen.

Bachirou, som hoppas kunna spela i omstarten mot AIK den 30 juni, vill gärna spela i en större liga i framtiden.

– Mitt mål är att spela i en större och bättre liga i framtiden, gärna en toppliga ute i Europa. Men för att lyckas måste jag fortsätta prestera och hjälpa laget att nå våra mål. Jag vill alltid spela i den bästa klubben i den bästa ligan. Mitt mål just nu är att vinna ligan här med Malmö FF men jag får ta det dag för dag. Sedan får vi se vad klubben vill och vart det tar oss i framtiden, säger han till Expressen.