• Publicerat 19 juni
  • Skrivet av Redaktionen
  • 0 Kommentarer
Foto: Bildbyrån

Vårsuccén Benjamin Nygren ser förlorad ut för IFK Göteborg. 17-åringen infann sig inte på Blåvitts träning idag och anfallaren ser ut att vara allt närmare en flytt till belgiska mästarklubben Genk. Detta enligt uppgifter till GT.

Benjamin Nygren infann sig inte på Göteborgs träning tidigare under förmiddagen och supertalangen ser nu ut att vara allt närmare en flytt till belgiska Genk.

Talangen hade sitt stora genombrott under våren där han mäktat med fyra mål och fyra målgivande passningar. Efter succén ser Nygren nu ut att ta nästa stora kliv i karriären. Enligt uppgifter till GT kommer den officiella presentationen att ske inom kort. 

Nygren kommer nu att bli Blåvitts dyraste försäljning genom tiderna då siffran ligger på drygt fem miljoner euro, vilket motsvarar cirka 53 miljoner svenska kronor. 17-åringen blir nu dyrare än Pontus Dahlberg som förra säsongen såldes till engelska Watford för 35 miljoner kronor.

ADRIANO VISCONTI