Hammarby startar nu om och gör det i Kosta i Småland. Med sig har man fyra namn i från Frej i brasilianske Zé Vitor, samt Abdul Halik Hudu, Hjalmar Ekdal och Pedro Ribeiro. Dessutom lättnad över Johan Wiland.
– Han genomgick ju en allvarlig operation så det är klart att detta är otroligt skönt att se, säger sportchef Jesper Jansson till FotbollDirekt.se.

Hammarby kommer nu tillbaka.
Träningen är uppstartad igen efter uppehållet och man gör nu snart sin första match sedan förlusten i derbyt mot AIK i den allsvenska avslutningen.
Det är i morgon mot Kalmar FF på Ekevallen i småländska Kosta.

Och det är ett Bajen som rest med en hel del nytt blod med flera namn från Frej som man ju samarbetar med.
Brasilianske Zé Vitor är ett namn men även Abdul Halik Hudu från Ghana och två som på fast basis tillhör Frej, Hjalmar Ekdal och Pedro Ribeiro. Nämnde Ekdal är faktiskt bror till landslagsstjärnan Albin Ekdal.

LÄS: HUR MÅNGA BUD HAR EGENTLIGEN BAJENSTJÄRNAN?
Goda nyheter för Hammarby och sportchef Jesper Jansson, Bajens ledning som nu även får se Johan Wiland börja träna på allvar igen.

Wiland är hur som helst positiv.
– Jag kan kanske konkurrera direkt, säger han i dag till Hammarbys officiella hemsida.

Sportchef Jesper Jansson här till FotbollDirekt.se under tisdageftermiddagen:
– Han kör på och ser verkligen motiverad ut men man ska komma i håg att han har en bit kvar och tränar än så länge för sig själv träningsmässigt, berättar Jansson.
– Men det är viktigt bara att han är med igen och i gruppen. Med hans personlighet och erfarenhet så höjer jan nivå bara genom sin närvaro.

Hur ser du på ett antal namn ni har med från Frej?

– Det finns ju en anledning till att just dessa rest med oss. Det ska bli intressant att se allihopa. Sedan får vi se hur det kommer att se ut, avslutar Jesper Jansson för FD.