• Publicerat 17 juni
  • Skrivet av Redaktionen
  • 0 Kommentarer

Hammarbys danske lagkapten Jeppe Andersen är nästa gäst i podcasten FD 60 Minuter. I morgon släpps det nya avsnittet. Han berättar bland annat om det mycket svåra beslut han tvingades ta under åren borta i Danmark.

Jeppe Andersen är alltså gäst i nya FD 60 MINUTER.
Där pratar han bland annat om känslorna över att bära bindeln efter Kennedy, hans livs bästa vårsäsong, när han la fotbollen åt sidan för att festa, Michelsens sorti, varför han inte är så sugen på det danska landslaget och allt om det förlängda kontraktet.

Dessutom berättar han att AIK är den värsta tänkbara motståndaren att möta.
– Det är ganska tråkigt att spela mot AIK. De gör det bra och är jättebra, men fan vad jag hatar att spela mot dem, säger Bajens lagkapten i kommande avsnitt av FD 60 Minuter.

Jeppe Andersen, 26, värvades in till Hammarby från Esbjerg sommaren 2017.

Hösten blev tuff och Andersen kände mer press än glädje av att spela inför så mycket publik, berättar han i FD 60 Minuter som nu alltså släpps under tisdagen. Bland mycket annat kommer han alltså in på AIK som han beskriver i stora ordalag så här:

 

– AIK för de har så bra defensiv. Man känner ibland att man har mycket plats, och det har man, men allting är stängt. Då får man slå en pass tillbaka eller till sidan. Det är ganska tråkigt att spela mot AIK, helt ärligt. Vad kan man säga? De gör det bra och är jättebra, men fan vad jag hatar att spela mot dem. Faktiskt.

 

FOTNOT: Podden med Jeppe Andersen släpps i sin helhet under tisdagen. Håll utkik på sajten och där poddar finns!