• Publicerat 17 juni
  • Skrivet av Redaktionen
  • 0 Kommentarer

Det har ryktats vara på gång i en vecka. Nu är det klart – Linus Hallenius lämnar GIF Sundsvall för en ny utlandssejour. Apoel Nicosia köper loss honom och den 30-årige anfallaren skriver på för två år. 

I vintras skrev Sundsvallssonen på ett nytt femårskontrakt med klubben i hans hjärta.

Det var innan den senaste ekonomiska krisen. GIF Sundsvall behöver rädda sin existens och med det sälja spelare.

Den senaste veckan har Apoel Nicosia – som försökte värva Hallenius som bosman redan i vintras – gett sig in i leken igen. Enligt medieuppgifter har ett bud på runt fyra miljoner kronor accepterats och nu bekräftar Apoel att Hallenius kommer till Cypern för att skriva på ett tvåårskontrakt.

Allt som återstår är att han klarar läkarundersökningen.