• Publicerat 15 juni
  • Skrivet av Redaktionen
  • 0 Kommentarer
Foto: Bildbyrån

Alexander Isak är återigen nominerad till det årliga priset  ”Golden boy” ett pris som delas ut av italienska Tuttosport. Isak finns nu med på listan bland de 100 namnen.

Alexander Isak hade en tuff period i Borussia Dortmund, där han hade svårt att slåss om en plats i laget. Isak skulle sedan bli utlånad till holländska Willem II för att återfinna den fina form han haft i AIK. Det skulle bli ren succé för det svenska stjärnskottet som på 16 matcher mäktade med 14 mål. 

Anfallarens farliga målsinne skulle locka till sig intresset hos flera klubbar. Men i slutändan visade det sig vara spanska Real Sociedad som blev svenskens nästa klubbadress. Klubben som presenterat Isak häromdagen har skrivit på ett kontrakt som sträcker sig fram till 2024, med en summa som ska ligga på runt 80 miljoner kronor.

Efter att ha presterat i den holländska klubben finns Isak återigen med bland de 100 nominerade spelarna, till det årliga priset ”Golden Boy”. Ett pris som Isak i fjol varit nominerad till. Priset har delats ut sedan 2003 av den italienska tidningen Tuttosport där 30 journalister tillsammans röstar fram vinnaren.

Här ser du listan på de 100 nominerade.

ADRIANO VISCONTI