Helsingborgs Andri Runar Bjarnason kan vara på väg att lämna. Kontraktet går ut och nu hävdas bland annat tyska Darmstadt visa intresse för HIF-anfallaren.

– Det har funnits lösa förfrågningar, men det ligger inget konkret på bordet, säger Helsingborgs ordförande Krister Azelius till Kvp.

Andri Bjarnason har gjort bra reklam för sig och visat att han håller utanför Island.
I toppen slutade han sedan förra året för HIF i superettan. Svårare i år för islänningen men med fortsatt visade kvaliteter och nu uppger Kvällsposten att det finns det intresse från  Bundesliga2-klubben Darmstadt.

– I tisdags hade vi styrelsemöte och då hörde jag inte något om Darmstadt. Med undantag för att det inte skett något från i tisdags och jag inte blivit återkopplad på det kan jag säga att mig veterligen har vi inte haft någon kontakt med Darmstadt. Varken lös eller med mer kraft i, säger Krister Azelius till Kvällsposten.

LÄS: EFTERLÄNGTADE MILJONER FÖR HELSINGBORG

Någonting som ser ut att stärka uppgifterna om detta allsvenska spår är även det att den tyska klubben ser ut att sälja ett av sina viktigaste anfallsnamn, den tysk-turkiske Serdar Dursun, 27.