Tidigare denna vecka hävdade ett ekonomiskt pressat Gif Sundsvall att man inte skulle gå plus på att sälja Linus Hallenius till den cypriotiska ligan – nu är man trots allt nära att göra det ändå. Detta enligt dagens Sport-Expressen.

Gif Sundsvalls problem förvärras. Inte nog med att man för första gången fått leva med lite högre sportsliga förväntningar så har man nu återigen drabbats av en mycket svår ekonomisk situation.

Det fina sportsliga fjolåret är man än så länge inte i närheten av och nu ser man ut att glida ännu längre bort på den skalan. Linus Hallenius är enligt Expressen nära att säljas och det till cypriotiska Apoel FC. Coach Giorgios Donis (bilden) hävdas ännu vilja ha den svenske anfallaren.

Om 30-åringen nu verkligen säljs så väntas det kunna inbringa 3-4 miljoner kronor.
Det är hur som helst mer pengar än det första bud som kom från cyprioterna till Giffarna. Ett bud som man hade gått minus på, enligt ett uttalande från Sundsvallshåll tidigare i veckan.

Klubbarna hävdas under alla omständigheter vara mycket nära att resa sig från förhandlingsbordet med ett färdigt kontrakt.

Linus Hallenius har tidigare spelat i klubbar som Hammarby, Padova, Aarau, Genoa och Lugano.